Video : Tipsbladet
Generelle

- Vi bliver maksimalt presset af Brøndby

Onsdag skal Brøndby IF i duel mod Sparta Prag i en testkamp på træningslejren i Østrig. Sparta Prag-assistent Jens Berthel Askou siger til Tipsbladet, at det bliver en vanskelig opgave.

Både Brøndby IF og Sparta Prag er ved at gøre klar til den kommende sæson, og onsdag brager de to mandskaber sammen i en testkamp i Østrig.

Sparta Prag-assistent Jens Berthel Askou siger til Tipsbladet, at det bestemt ikke bliver nemt for tjekkerne.

- Det er altid sjovt, når man er i udlandet og skal møde danske hold. Jeg mødte også Brøndby mod IFK Göteborg i Portugal for et halvt år siden. Vi glæder os til det, lige så meget som de andre modstandere.

- Vi har også Red Bull Salzburg, og det bliver også spændende et par dage efter. Det bliver en fed test.

- Vi møder to rigtig dygtige hold i de to sidste tests, så vi kan komme helt op i gear, inden vi skal starte turneringen. Jeg er sikker på, at vi bliver presset maksimalt af Brøndby og Salzburg, siger Askou til Tipsbladet.

Som Askou nævner, mødte han Brøndby med IFK Göteborg, men han ved dog ikke, om han kan drage fordel af det.

- Det er klart, at jeg har viden om Brøndby og dansk fodbold, men det har Lars også. Brøndby er ikke en helt ny modstander.

- Tjekkerne har godt styr på det. Vi bruger ressourcerne i trænerteamet. Det handler rigtig meget om, at vi har styr på os selv, og hvad vi vil, siger Jens Berthel Askou til Tipsbladet.

Kampen bliver spillet klokken 16 onsdag 10. juli.