Video : Tipsbladet
Generelle

Victor Nelsson om transfer: Flyveren var bestilt

Victor Nelsson var tæt på et skifte til en spansk klub. Så tæt på, at der allerede var booket en flyver for at gennemføre skiftet. Det blev aldrig til noget, og der ærgrer danskeren, der i samme ombæring langer ud efter Galatasaray, hvor han nok ikke er for evigt.

Tipsbladet i Helsingør:

Rygterne var mange omkring Victor Nelsson i sommer. Arsenal, Tottenham og spanske Sevilla var blandt bejlerne til den 24-årige midtstopper.

Nu afslører den tidligere FCK-spiller, at især én af de destinationer var så tæt på, som det overhovedet kunne komme.

- Det var meget tæt på med Sevilla. Flyveren var bestilt, men det blev ikke til noget. 

Men det er ikke med Victor Nelssons gode vilje, at det ikke blev til noget. Hvis det stod til ham, spillede han nemlig ikke i Galatasaray.

- Jeg synes at Galatasaray har blokeret et skifte. Det er ikke nogen hemmelighed. De har ikke fundet pakken god nok. Der har været interesse og bud fra klubber, jeg rigtig gerne vil til. Jeg ville gerne have været skiftet.

Derfor er Victor Nelsson stadig at finde i Galatasaray. Men det er han ikke for evigt, hvilket han også har givet udtryk for overfor sin tyrkiske arbejdsgiver.

- Jeg har haft nogle snakke med dem. Jeg meddelte dem efter sidste landskampspause, at jeg ikke vil forlænge min aftale. Jeg har tre år tilbage af min aftale, og jeg kunne ikke lige se mig selv forlænge med et ekstra år.

Hvad fremtiden så bringer for Victor Nelsson skal derfor være usagt, men meget kunne tyde på, at han snart gerne vil prøve at spille fodbold et andet sted end i Galatasaray.