• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle
Sponsoreret artikel

Vigtige ting at huske inden turen går til Tysklands Bundesliga

Vigtige ting at huske inden turen går til Tysklands Bundesliga
.

Hvis man en tur over grænsen for at følge den bedste tyske række, så er der nogle ting, som man skal huske på.

Af

Siden 1963 har folk fra hele verden strømmet til Tyskland, radioen eller fjernsynet for at følge med i kampen om at blive tysk fodboldmester. Her samles de bedste 18 klubber fra hele Tyskland og spiller i en sæson rangerende fra august til maj.

Den tyske Bundesliga har gennemsnitligt flest tilskuere af nogen fodboldliga i hele verden, med en gennemsnitlig tilstedeværelse på over 45.000 fans i sæsonen mellem 2011 og 2012; det næsthøjeste antal fans i historien, med undtagelse af det amerikanske NFL.

Siden Danmark ligger så tæt på Tyskland er der også mange danskere, der tager ned og viser sit favorithold loyalitet. Her kunne det svært være nemmere, end blot at skulle sætte sig ind i bilen med sine bedste fodboldvenner og køre mod grænsen. Dog er der visse ting der er essentielle at holde in mente, inden I tager af sted – hvis I er interesserede i at turen bliver en succes.

Glem ikke at have tilstrækkeligt med penge med
Penge er naturligvis helt nødvendigt. Man kommer ikke langt over grænsen, hvis man ikke har pengene til benzin, mad og naturligvis billetterne. Men mange dele af Tyskland er ikke helt ligeså langt foran som Danmark, rent teknologisk. Det er nemlig langt fra alle steder, hvor det er muligt at betale med kreditkort og lignende.

Derfor bør I alle sammen hæve Euro til at have med på turen, allerede inden I tager af sted hjemmefra. At have kontanter med på en tur til Tyskland er helt essentielt, særligt hvis I skal rundt til de lidt mindre byer.

Det er dog ikke sikkert, at man har råd til at hæve disse Euro, men alligevel gerne vil med på turen. Her kan det være en idé for mange at låne nogle hurtige penge online. Hvis man snart skal af sted, er et online lån den perfekte løsning i en fart. Lån penge til at hæve Euro inden du tager af sted hjemmefra, hvis du vil være sikret en tur helt uden udfordringer.

Autohjælp er essentielt på en roadtrip!
Euro er ikke det eneste der skal til for at sikre jer en sikker roadtrip til Tyskland. Det er nemlig vigtigt at være forberedt på alle tænkelige situationer.

Eksempelvis skal det nævnes hvor vigtigt det er at have styr på autohjælp. Autohjælp er noget du skal have styr på hjemmefra, i tilfælde af problemer med bilen. Hvis din bil pludseligt bryder sammen på én af de tyske motorveje, er det ikke sjovt at stå helt alene i situationen. Skal du selv have din bil på værksted og betale for alle omkostningerne, kan det nemlig sagtens ende med at blive rigtig dyrt.

Sørg for at være medlem af et firma, der også tilbyder autohjælp uden for Danmarks grænser. Ofte dækkes man kun inden for Danmark og det er derfor vigtigt, at du er sikker på at du også er dækket i Tyskland.

Hvis der er styr på både Euro og autohjælp er I godt dækket ind til turen.