Viktor Fischer strålede i Ajax-sejr

Viktor Fischer leverede en fornem indsats, da Ajax tævede Celtic 4-0 i en testkamp.

Viktor Fischer er til eksamen i Ajax Amsterdam lige for tiden. Den unge dansker træner med førsteholdet i den hollandske storklub, og her skal han forsøge at overbevise trænerteamet med Frank de Boer i spidsen om, at han er god nok til en fast plads i truppen.

Lørdag aften havde Viktor Fischer en gylden mulighed for at bevise sit værd, da Ajax havde besøg af Celtic i en træningskamp, og man må sige, at danskeren greb chancen i Ajaxs 4-0-sejr.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller var med i de første 75 minutter af opgøret, og selv om han ikke scorede, leverede han alligevel en fornem indsats. Blandt andet lagde han op til Kolbeinn Sigthórssons scoring til 2-0.

Den gode indsats blev også bemærket af chefen.

- Det var en god test for ham i sin første kamp på eget stadion, og han efterlod et godt indtryk mod en stærk modstander. Vi holder øje med ham fra uge til uge for at se, hvordan han klarer sig rent fysisk, siger Frank de Boer til klubbens hjemmeside.

Viktor Fischer spillede som nævnt 75 minutter, mens Lasse Schøne spillede hele 2. halvleg. Nicolai Boilesen og Christian Eriksen overværede 4-0-sejren fra tribunen.

Foruden Kolbeinn Sigthórsson kom Siem de Jong, Thulani Serero og Danny Blind på måltavlen.