Video : Tipsbladet
Generelle

Vil byde 1,5 milliarder for 16-årig Barca-stjerne

Paris Saint-Germain er villig til at betale i dyre domme for at få afløseren for Kylian Mbappé på plads.

Kylian Mbappé er snart fortid i Paris Saint-Germain, som dermed kommer til at blive markant forringet på banen. 

Arbejdet på at finde superstjernens afløser er dog i fuld gang, og det kan tyde på, at PSG allerede har fundet manden, der skal afløse Mbappé.

Således melder Marca, at PSG er særdeles varme på FC Barcelonas 16-årige stjerneskud Lamine Yamal, der har etableret sig på den helt store fodboldscene i denne sæson. 

Det bliver dog en rigtig dyr fornøjelse at købe Yamal, for FC Barcelona ved godt, at de har at gøre med et kæmpe talent. Marca melder dog, at Yamal er mål nummer et, når det kommer til at afløse Mbappé, og klubben skulle sågar være villig til at betale hele 200 millioner euro for ham. Det svarer til lige under 1,5 milliard kroner. 

Skulle det blive realiseret, så vil Lamine Yamal blive det næstdyreste indkøb i fodboldhistorien, kun overgået af PSG's køb af Neymar i netop Barcelona for 222 millioner euro. 

Barcelona skulle være bevidste om parisernes interesse for Yamal, og selv om der nok ikke er mange, der vil sælge ham, så kan sådan et stort bud vise sig at være for godt til at være sandt. Det er ikke nogen hemmelighed, at Barcelona fortsat kæmper med økonomien, og sådan et beløb vil uden tvivl falde et godt sted. 

Omvendt lader Yamal til at være en spiller, som vil kunne dominere på Barcelonas førstehold i adskillige år fremover, såfremt han undgår skader, så der venter nu et spændende spil om stortalentets fremtid.

Lamine Yamal har i denne sæson spillet 37 førsteholdskampe for FC Barcelona. Det er blevet til seks mål og syv oplæg.