• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Vil købe målmand, der fik holdkammerat udvist

Foto: Getty Images

Viking vil gerne købe Patrik Gunnarsson, selvom han for et par uger siden var involveret i en meget omtalt situation, hvor hans holdkammerat blev udvist.

Af Victor Risager

Den islandske målmand Patrik Gunnarsson blev mere eller mindre verdenskendt for et par uger siden, da et klip med Viking-keeperen og holdkammeraten David Brekalo gik viralt.

Heri så man de to i karambolage, hvor det endte med, at Brekalo skubbede til målmanden, der kastede sig til jorden og holdt sig til ansigtet, hvorefter Brekalo blev udvist. I situationen lignede det endda, at Patrik Gunnarsson nok overdrev en smule.

Situationen har dog ikke fået Viking til at se sig sure på den islandske keeper, som de har lejet i Brentford.

Tværtimod. Nu bekræfter klubbens sportschef således over for Aftenbladet, at de gerne vil købe Patrik Gunnarsson permanent.

- Vi har talt med Patrik Gunnarsson, taler samme sprog og ønsker at lave en permanent overgang. Der kommer flere samtaler i fremtiden, siger sportschef Erik Nevland til Aftenbladet og tilføjer:

- Gunnarsson er en meget god målmand. Han har vist, at han har haft et højt niveau i de kampe, han har spillet for os. Derudover er han en fin type, der med sine 21 år passer rigtig godt ind i Viking. Han har fremtiden foran sig som fodboldspiller.

Viking har dog ikke budt på spilleren endnu, men er i dialog med Brentford.

Patrik Gunnarsson, 21 år, har en fortid i dansk fodbold, hvor han i sidste sæson tilbragte et halvt år i Viborg FF og et halvt år i Silkeborg IF. Siden sommer har han været udlejet til Viking, hvor han har spillet syv kampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020