Foto: Getty Images
Generelle

Vilde med Scholz: Udpeget til årets hold

Alexander Scholz var tæt på i sidste sæson, en i denne sæson lykkedes det for ham at komme på årets hold i J-League.

Den danske midterforsvarer Alexander Scholz har i denne sæson været forrygende i den japanske liga, hvor han slår sine folder. Det blev dog kun til en position som nummer fire i rækken i denne sæson for hans klub Urawa Red Diamonds.

Men det var ikke Scholz skyld, og han er tirsdag blevet udtaget til årets hold i J-League.

I et opslag på Urawas Instagram-konto har Scholz reageret på hyldesten.

- Jeg føler mig meget beæret over at være blevet udvalgt til det bedste elleve. Sidste år var jeg på bænken, så jeg ved, at der er mange gode spillere, så konkurrencen er hård. Derfor vil jeg gerne takke alle, der stemte på mig, og jeg har altid gjort mit bedste, siger han og fortsætter:

- Jeg har også spillet på højre siden - og ikke til venstre - og personligt synes jeg, det var en god sæson. Jeg vil gerne takke jer alle igen. Vi har stadig mål som Asiens Champions League og Klub-VM. Jeg vil fortsætte med at gøre mit bedste, lyder det fra Scholz.

Særligt på det seneste har han også leveret offensivt, som man også husker fra hans tid i FC Midtjylland. I de tre seneste kampe har han scoret i hver kamp, hvor der var tale om to kampe i den japanske liga og én i Asiens udgave af Champions League.

Samlet er det blevet til 34 kampe i J-League med syv mål til følge. 

Der har endvidere været et mysterie om Alexander Scholz, som for kort tid siden er blevet løst. Læs mere om det her.