• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

VM-powerranking: Spår Danmark gode chancer i Qatar

Foto: Getty Images

Goal har rangeret favoritterne til at løfte VM-trofæet i Qatar, og Danmark ligger over flere store nationer.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er stadig et år og fire dage til, at VM i Qatar sparkes i gang, og i skrivende stund mangler vi stadig at finde 19 ud af de 32 hold, der skal med til slutrunden. 

Det er dog alligevel fristende at tage et kig på, hvem der ligner favoritterne til at løfte VM-trofæet i Lusail den 18. december næste år. Goal har således lavet en powerranking af favoritterne, og her er det selvsagt særligt interessant at se, hvor mediet har valgt at placere Danmark. 

Frankrig er favorit
Goal har valgt at pege på de forsvarende verdensmestre Frankrig som den store forhåndsfavorit, hvilket næppe kan siges at være videre kontroversielt, selvom Didier Deschamps mandskab floppede ved EM i sommer. 

Goal peger således på, at Frankrig har den stærkeste trup i verden, ført an af drømmeduoen Kylian Mbappé og Karim Benzema. 

På andenpladsen har Goal valgt at pege på England, der i sommer nåede EM-finalen. Europamestrene fra Italien er til gengæld gledet ned på en 10. plads, fordi Roberto Mancinis tropper nu skal ud i playoff-kampe for at komme til Qatar.

Danmark som nummer otte
Tyskland er på tredjepladsen, Spanien er på fjerdepladsen, Brasilien er på femtepladsen, Belgien er på sjettepladsen, Argentina er på syvendepladsen... og på ottendepladsen har Goal så fundet plads til Danmark.

- EM-slutrundens store overraskelse har holdt fast i det momentum, de byggede op henover sommeren, og de indkasserede først deres første mål i VM-kvalifikationen, da billetten til Qatar var sikret, lyder det således fra Goal.

- Kasper Hjulmand er ved at skabe sig et navn som en af de mest lysende landstrænere, og selvom Christian Eriksens fravær stadig kan mærkes, så bør spændende unge spillere som Mikkel Damsgaard, Jonas Wind og Mohamed Daramy give Danmark en x-faktor i angrebet, når vi kommer til 2022.

- Når man så kombinerer det med deres notorisk hårdføre defensiv, så kan det ikke udelukkes, at de igen kommer langt. 

Goal har således placeret Danmark over nationer som Italien, Portugal, Holland og Kroatien. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020