• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

VM-stjerne har dansker på sit drømmehold

Foto: Getty Images

Han har scoret nogle af de flotteste mål ved VM i Qatar og på sit drømmehold sniger der sig en dansker med.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Richarlison har været her, der og alle vegne ved VM-slutrunden i Qatar.

Han har scoret tre gange i Brasiliens vej til kvartfinalen. Det seneste var en smuk perle til 3-0 i Brasiliens nedsabling af Sydkorea i 1/8-delsfinalen, som man iøvrigt vandt med 4-1. Men den brasilianske VM-stjerne kan meget andet end at score mål.

Han kan også sætte et drømmehold, hvor hans danske holdkammerat i Tottenham Pierre-Emile Højbjerg sniger sig med ifølge Diario del Huila. På midtbanen ved siden af ham er brasilianeren Allan.

Holdet bærer dog præg af, at Richarlison har prioriteret gode venskaber og medspillere fra sit nuværende klubhold. Det ser man også på målmandsposten, hvor hans gode ven og tidligere Premier League-målmand Heurelho Gomes er placeret.

Yderligere to Tottenham-spillere er med i forsvaret. Det er Eric Dier og Emerson Royal, mens Lucas Digne og Yerry Mina færdiggør bagkæden fra Richarlisons tid i Everton.

Der er også flere ansigter på holdet fra Richarlisons tid i Liverpool-klubben. Således pryder James Rodríguez offensiven sammen med Tottenham-duoen Heung Min-Son og Harry Kane.

Richarlison og den øvrige brasilianske VM-trup møder i kvartfinalen Kroatien, mens Pierre-Emile Højbjerg og det danske landshold pakkede kufferterne og rejste hjem efter gruppespillet.

Her sluttede man sidst efter Tunesien, Australien og Frankrig.