• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division clbold.dk

Revser Real Madrid: Bitter over lækkede beskeder

Foto: Getty Images

Zinedine Zidane har nu valgt at forklare, hvorfor han i sidste uge valgte at sige op i Real Madrid.

Af clbold.dk

Zinedine Zidane sagde i sidste uge op i Real Madrid, og i mandagens udgave af den spanske avis AS har franskmanden nu valgt at kritisere sin gamle arbejdsgiver. 

I et åbent brev til Real Madrids fans har Zidane således nu forklaret, hvorfor han valgte at trække stikket for anden gang. 

- Jeg sagde farvel i maj 2018, efter to-et-halvt-år, fordi jeg følte, at klubben havde brug for en ny styrmand for at forblive på toppen, efter så mange sejre og så mange trofæer. I dag er situationen anderledes. Jeg siger farvel, fordi jeg føler, at klubben ikke længere viser mig den tillid, jeg har brug for. Klubben giver mig ikke støtte til at opbygge noget hverken på lang eller mellemlang sigt, lyder det således fra Zidane i brevet til tilhængerne. 

Såret over lækkede beskeder
Tilbage i januar reporterede flere spanske medier, at Zinedine Zidane risikerede en fyring, efter at Real Madrid tabte til Alcoyano i Copa del Rey. Og de historier sårede tilsyneladende franskmanden. 

- Jeg ønsker at respektere det, vi har præsteret sammen. I de seneste måneder havde jeg gerne set, at mit forhold til klubben og præsidenten havde været en smule anderledes end det er for andre trænere. Jeg bad selvfølgelig ikke om privilegier, men en smule længere hukommelse. I dag har en træner en levetid på to sæsoner i en kæmpeklub, ikke meget længere end det. 

- Menneskelige relationer er essentielle, hvis man skal holde længere end det. Vigtigere end berømmelse, vigtigere end alt. De er ting, som man er nødt til at værne om. Og det er årsagen til, at det sårede mig, da jeg efter et nederlag læste i pressen, at de ville give mig sparket, hvis jeg ikke vandt den næste kamp. Det sårede mig, og det sårede hele holdet, for de beskeder, der intentionelt blev lækket til pressen, skabte en negativ stemning i staben. De skabte tvivl og misforståelser. 

I brevet til Real Madrid-tilhængerne understreger Zinedine Zidane dog samtidig, at han stadig er taknemmelig overfor klubpræsidenten Florentino Perez, som har betydet meget for franskmandens karriere. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020