Generelle Lars Gram-Hanssen

Zidane udpeger sin Ballon d'Or-favorit

Foto: Getty Images

Lionel Messi og Robert Lewandowski er to af de store favoritter til at vinde Ballon d'Or, men ifølge Zinédine Zidane bør prisen gå til en helt tredje angriber.

Af Lars Gram-Hanssen

Ballon d'Or-prisen uddeles i aften, og her er det store spørgsmål, om Lionel Messi løber med prisen for syvende gang i karrieren. 

Hvis det står til Zinédine Zidane, så skal Messi dog ikke have prisen i aften. 

- Vi har en spiller, som fortjener at vinde Ballon d'Or denne gang, nemlig Karim. Det er et vigtigt øjeblik for ham, lyder det således, ifølge Foot Mercato, fra Zinédine Zidane, der altså peger på landsmanden Karim Benzema som verdens bedste spiller i 2021.

Enig med Ronaldo
Dermed har Zinédine Zidane altså den samme holdning som sin gamle holdkammerat i Real Madrid, den brasilianske legende Ronaldo, der således også har peget på Karim Benzema. 

Zidanes gamle landsholdskollega Thierry Henry håber også Benzema, men den tidligere Arsenal-stjerne tror, at Lionel Messi løber med prisen.

- Det er svært for mig at sige, for jeg vil altid sige, at en franskmand skal vinde. Så jeg er partisk, for jeg ser gerne, at Benzema vinder. Men det bliver Lionel Messi, der vinder, tror jeg. I sidste ende på grund af hans Copa America-triumf med Argentina, lyder det således fra Thierry Henry.

Mandagens Ballon d'Or-ceremoni i Paris indledes klokken 20.30.