• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Zlatan revser United: Juice kostede fratrukket løn

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic har i sin nye bog sendt lidt af en stikpille til sin gamle klub Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Zlatan Ibrahimovic spillede for Manchester United fra 2016 til 2018, men svenskeren har ikke kun gode minder fra tiden på Old Trafford. 

I sin nye bog 'Adrenalina' har Ibrahimovic således omtalt en episode, der efterlod ham forundret. Ibrahimovic sad således en dag og kiggede sin lønseddel igenne, og her kunne svenskeren konstatere, at han var blevet fratrukket ét pund. 

Stor kontrast
Årsagen til dette var, at Ibrahimovic på et tidspunkt havde taget en juice fra minibaren på et hotel, hvor Manchester United-spillerne opholdt sig før en kamp. Noget, der ifølge svenskeren aldrig kunne være sket i Milan.

- Hvis jeg havde et spontant møde i Rom, så ville Galliani [tidligere Milan-boss, red.] sørge for, at klubbens privatfly stod til rådighed, uden at jeg skulle betale det. Jeg siger ikke, at alt burde være gratis, men en frugtjuice... og så prøver I at sige, at I er en af verdens største klubber? lyder det, ifølge Aftonbladet, fra Ibrahimovic i bogen.

I sin nye bog har Zlatan Ibrahimovic, at han i forbindelse med skiftet til Old Trafford formåede at gøre Ed Woodward decideret rasende, fordi svenskeren ødelagde en promoveringsplan til 43 millioner kroner. Den historie kan du læse HER.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020