• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Zorniger henter tidligere AGF-favorit og dansker

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Alexander Zorniger har hentet et par spillere med fortid i dansk fodbold til cypriotiske Apollon Limassol.

Af Victor Risager

For et par uger siden blev Alexander Zorniger præsenteret som ny cheftræner i cypriotiske Apollon Limassol, og her får den tidligere Brøndby IF-træner selskab af et par spillere med en fortid i dansk fodbold.

Af Apollon Limassols hjemmeside fremgår det, at klubben er blevet enige om kontrakter med både Mustafa Amini og dansk-libanesiske Bassel Jradi.

Mustafa Amini har senest været på kontrakt hos AGF, som han forlod ved kontraktudløb i januar måned. Den australske midtbanespiller nåede at spille 131 kampe for århusianerne over fire og et halvt år.  

Også Bassel Jradi har en fortid i dansk fodbold hos AB og FC Nordsjælland, men han har senest spillet for kroatiske Hajduk Split.

Begge spillere har takket ja til aftaler, der løber for de kommende to sæsoner og udløber i sommeren 2023. I forbindelse med begge spillere melder Apollon Limassol, at de kun mangler at gennemgå lægetjek, før de er helt på plads.

Afviser rygte om Kian Hansen
I et interview med Apollon Limassols hjemmeside bliver Alexander Zorniger spurgt ind til yderligere to Superliga-kendinge.

Således har Kian Hansen fra FC Nordsjælland og den tidligere Brøndby IF-angriber Jan Kliment været rygtet til klubben. Ingen af de to spillere kommer dog i denne omgang, lyder det fra den tyske manager.

- Der er ikke tale om Hansen, fordi jeg foretrækker unge spillere. Unge spillere er mere åbne, og det er let at ændre deres tankegang og tilpasse dem til min filosofi. Kliment har allerede skrevet under med en anden klub. I en anden situation ville han være en af de spillere, jeg gerne vil have, lyder det fra Zorniger.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020