• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ifølge italiensk presse skifter både danske Frederik Sørensen og den tidligere FCK-spiller, svenske Mikael Antonsson, til Bologna i Serie A.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Mikael Antonsson kan skrive under med Bologna hvornår det kan være, og han får følgeskab af den danske U/21-landsholdsspiller Frederik Sørensen. Det melder italiensk presse. Mikael Antonsson har været rygtet til den italienske Serie A-klub gennem nogle dage, og han underskriver en to-årig kontrakt med klubben. Lidt mere overraskende er det, at danske Frederik Sørensen, der er ejet af Juventus, følger med samme vej. Bolognas tekniske direktør, Salvatore Bagni, bekræfter, at de to defensive skandinaviske forstærkninger er nært forestående.

- Vi vil opbygge et erfarent og solidt hold, og vi har brug for spillere, som kan gå i startopstillingen med det samme. Det betyder ikke, at vi dropper vores politik om at hente unge spillere. Vi får to eller tre allerede i år. Vi vil også gøre de unge motiverede, positive og mentalt stærke. Det er ingen tilfældighed, at vi vil have eksemplarisk professionelle spillere som svenske Antonsson, danske Sørensen og østrigske Janko til at hjælpe til, siger Bagni.

Mens Mikael Antonsson, der er transferfri efter fire år i FC København, altså får to-årig kontrakt i Bologna, kommer Frederik Sørensen ifølge de italienske medier til klubben på enten en lejeaftale eller som delejet spiller. Det betyder, at Bologna vil eje den ene halvpart i danskeren, mens Juventus fortsat vil eje den anden.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020