Video : Tipsbladet
La Liga

Åbning for Højbjerg: Witsel tæt på Saudi Arabien

Det blev ikke De Paul, men nu er Witsel åbenbart på vej til saudisk fodbold.

Atletico Madrids seneste mantra i forbindelse med transfermarkedet har efter sigende været, at der ikke er flere, der kommer til at forlade klubben i dette vindue - udover Joao Felix - medmindre der sker et uimodståeligt tilbud.

Det skriver den store spanske sportsavis Marca, som nu peger på, at den undtagelse kan vise sig at være belgiske Axel Witsel

Et stort tilbud fra en saudi-arabisk klub skulle nu være landet i inboxen hos den spanske hovedstadsklub, som nu kan se frem til, at Witsel muligvis har spillet sin sidste kamp for dem i denne omgang.

Witsel har kontraktudløb i sommeren 2024, så det er også sidste mulighed for Atletico, hvis de skal have nogle penge for ham - og nu er der altså udsigt til muligvis at lave en god skilling på en handel.

Senest gik det dog ikke med De Paul, som Al Ahli var ude efter. 

Den handel skulle givetvis have været en nøglehandel for Atletico i deres bestræbelser på at få den danske landsholdsspiller Pierre Emile Højbjerg væk fra Tottenham. Her kunne nogle millioner fra sauderne spille en stor rolle.

Prisen skulle angiveligt være på 230 millioner kroner for Højbjerg.

Hvis det skulle ende med et skifte for Pierre Emile Højbjeg til Atletico Madrid, så ser Nicklas Bendtner store muligheder for midtbanespilleren. Læs mere om det her.