• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Åh nej: Andreas Christensen ramt af ny skade

Foto: Getty Images

Barcelona-danskeren måtte lade sig udskifte i pausen af søndagens kamp.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen har i løbet af sin karriere desværre haft en tendens til at blive skadet. Søndag aften er det sket igen, da han måtte forlade banen for FC Barcelona.

Det skete i kampen mod Getafe, hvor han i forbindelse med pausen, hvor Eric Garcia blev byttet med danskeren, som ifølge det catalanske sportsmedie Sport skulle være ramt af ubehag i det ene baglår.

Christensen havde ellers gang i en fremragende kamp, og havde en stor finger med i spillet, da Barcelona scorede til 1-0. Her erobrede han bolden højt på banen og spillede kuglen videre til Raphinha, der fandt Pedri foran mål, der scorede.

Opgøret endte desuden med 1-0.

Endnu er der dog ikke kommet mere ud om situationen for 'AC', der også lige før VM-slutrunden blev ramt af en skade, som han dog nåede at blive kvit, inden turneringen begyndte.

Den første tid er på trods af de uheldige skader været forrygende, og opfattelsen af den danske forsvarsspiller er bestemt, at det er et sommerindkøb, som hører til i den helt høje klasse.

Det er da også noget, som cheftræner Xavi har gjort klart. Læs mere om det her.