Video : Tipsbladet
La Liga

AC med godt nyt til Barca-fans

Andreas Christensen har givet en positiv opdatering på superstjernen Robert Lewandowski umiddelbart inden mødet med Real Madrid.

Han tog måske munden lidt for fuld.

Det erkendte Andreas Christensen selv, da han afslørede overfor Canal+, at der er gode nyheder til FC Barcelona-fans omkring Robert Lewandwoski, der har siddet ude med en skade siden en kamp mod Porto den 4.oktober.

- Jeg ved ikke, om jeg bør tale om det her, men der er gode nyheder om Robert Lewandowskis skade. Jeg tror, at hans skade er i bedring, og jeg kan kun sige, at jeg håber snart at se ham tilbage på banen. 

Mediet tolker udtalelsen som om, at den polske skarpskytte kan være i spil allerede på lørdag, hvor FC Barcelona og Real Madrid tørner sammen i sæsonens første El Clásico.

Robert Lewandowski har på trods af sin skade scoret fem mål på otte kampe i La Liga. Det er kun overgået af Antoine Griezman, der har score syv mål, og lørdagens modstander Jude Bellingham, der har været den altoverskyggende stjerne i spansk fodbold denne sæson og også er topscorer i rækken med otte mål. 

Kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid fløjtes i gang på lørdag klokken 16:15 dansk tid.