Video : Tipsbladet
La Liga

- 'AC' udstråler ikke selvtillid

Den danske FC Barcelona-stopper kæmper med at finde niveauet fra sidste sæson, skriver spansk sportsavis.

Andreas Christensens nedtur.

Det er overskriften på en artikel, som den store spanske sportsavis AS har bragt.

FC Barcelona-forsvarsspilleren er startet inde i alle tre La Liga-opgør i denne sæson, men det er ikke blevet til 90 minutter på banen endnu. Og i to af kampene - mod Villarreal og Getafe - blev han udskiftet i pausen på grund af fysisk ubehag.

Den spanske avis skriver, at den tidligere Chelsea-spiller gennemgår sin værste periode, siden han satte sin underskrift på kontrakten med Barcelona.

- Han tilbyder ikke sikkerhed og tidligere tiders kraft - måske på grund af noget ubehag, som han har haft i lang tid, og han udstråler heller ikke selvtillid til sit spil, skriver AS.

Andreas Christensen, som onsdag blev udtaget til den danske landsholdstrup til de kommende kampe mod San Marino og Finland, var en kæmpe profil i den forgangne sæson - og en sikker mand på Xavis hold. Men det kan ændre sig.

- Med ankomsten af ​​Ínigo Martínez og den forestående ankomst af Joao Cancelo reduceres Christensens muligheder for at være den ubestridte starter i bagkæden.

En anden spansk avis, Mundo Deportivo, skriver også, at AC har haft en skuffende sæsonstart, men Xavi har fortsat stor tillid til danskeren og håber, han snart bliver sine skavanker kvit.

‘AC’ står noteret for i alt 35 kampe i Barcelona-trøjen.