Video : Tipsbladet
La Liga

Ancelotti om Mbappe: Nødt til at tilpasse os

Der er ikke udsigt til et formationsskift i Real Madrid, forklarer Carlo Ancelotti.

Real Madrid ved allerede nu, at der vil være udskiftning i truppen til den kommende sæson. Tyske Toni Kroos har spillet sin sidste kamp for klubben, da han går på fodbold-pension, og så kommer både Kylian Mbappe og det brasilianske stortalent Endrick til klubben.

I et interview med Ziggo Sports erkender cheftræner Carlo Ancelotti, at der vil blive tilpasset og justeret.

- Truppen kommer til at ændre sig, og derfor bliver vi nødt til at tilpasse os de karakteristika hos de spillere, der kommer, siger han og fortsætter:

- Det er sandt, at vi mister en fantastisk midtbanespiller i Kroos, men vi har unge spillere, og vi vil tilpasse os. Jeg tror ikke, at systemet vil ændre sig, men ideen kan være en smule anderledes, lyder det fra Ancelotti.

Med udtalelsen om, at han ikke kommer til at ændre på systemet, så er der altså udsigt til, at det vil være en 4-3-1-2-formation, som man har set dem i deres bedste formation, hvor man har Bellingham den offensive midtbane bag Vinicius og Rodrygo.

Det kan dermed ende med, at Mbappe går ind og tager Rodrygos plads i startopstillingen.

Stadig vil der være et spørgsmålstegn om, hvad man vil gøre med Endrick, som fylder 18 år til juli, hvor han må skifte til Champions League-vinderne. Men det er selvsagt bare Ancelottis 'hovedpine' at finde plads til så meget talent.