Video : Tipsbladet
La Liga

Ancelottis plan: Jeg vil stoppe i Real Madrid

Carlo Ancelotti slår fast, at han ikke vil slutte trænerkarrieren af andre steder end den spanske hovedstadsklub.

Den italienske succes-cheftræner Carlo Ancelotti har stået i spidsen for Real Madrid siden 2021, og hvis det står til ham, så ender han også med at slutte karrieren af der, når tiden er inde til det. 

Det fortæller han om i et interview med den italienske avis La Repubblica.

Her kommer han ind på, at det er hans intention at vinde endnu et Champions League-trofæ, inden han stopper helt som cheftræner. Det kan dog allerede ske på lørdag, når de spiller finale mod Borussia Dortmund.

Det vil, hvis Real Madrid vinder, være deres 15. titel af den slags i klubbens historie.

- Jeg vil gå på pension som træner for Real Madrid. Min karriere vil slutte i Real Madrid. Så længe Real Madrid ønsker, at jeg skal blive, vil jeg være til rådighed for klubben, lyder det fra Ancelotti i avisen.

Med i udtalelsen bliver der peget på, at han ikke vil slutte af i en anden klub - eller med et landshold. Han har senest været nævnt som en mulig ny landstræner for Brasilien, men i stedet endte det med, at Dorival Júnior Diniz tog den rolle.

Ancelotti har desuden kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2026, så hvis han ikke skulle vinde Champions League i denne sæson, så vil der være to skud mere tilbage i bøssen for ham i denne kontrakt-periode.

I løbet af italienerens karriere har han vundet en lang række trofæer, hvoraf fire af dem har været Champions League. Det har været to med AC Milan og to med Real Madrid, hvor den seneste kom i 2021/22-sæsonen.