• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Atlético-kaptajn advarer Vinicius mod særlig jubel

Foto: Getty Images

Atlético Madrids kaptajn har inden søndagens Madrid-derby advaret Vinicius mod at danse, hvis brasilianeren scorer i kampen. Neymar har også blandet sig i sagen.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er lagt op til brag i La Liga i weekenden, når Atlético Madrid tager imod Real Madrid, og inden derbyet er spillerne fra de to mandskaber allerede begyndt at sende beskeder til hinanden. 

Atlético Madrids anfører, Koke, har således allerede nu advaret Vinicius imod at gentage den jubelscene, som den brasilianske stjernespiller har lavet efter sine seneste scoringer for Real Madrid. 

Vinicius har således fejret sine scoringer ved at danse, hvilket blandt andet vakte vrede hos Mallorca under sidste uges 4-1-sejr på Santiago Bernabéu. Og Vinicius kan forvente at komme i modvind, hvis han på søndag gentager jubelscenen på Wanda Metropolitano, lyder det altså nu fra Koke. 

- Hvis han scorer et mål og beslutter sig for at danse, så bliver der helt sikkert problemer. Det er helt normalt, siger Atlético Madrids anfører således, ifølge avisen Sport.

Neymar har efterfølgende også blandet sig i sagen, idet PSG-stjernen på Twitter har givet udtryk for, at landsmanden ikke skal ændre sin jubelscene. 'Dans, Vini', har Neymar således skrevet til Vinicius forud for Madrid-derbyet.