• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Jacob Quvang

Avis: Barca vil gå "AC-vejen"

Foto: Getty Images

FC Barcelona er nødt til at bruge pengene varsomt til sommer.

Af Jacob Quvang

Hvis man som FC Barcelona-fan går og forventer et festfyrværkeri til sommerens transfervindue, så kommer man nok til at gå skuffet i seng. 

For det er almen kendt, at den spanske klub skal sælge for mange penge, før man får lov til at bruge penge. Sådan lød det i hvert fald for nogle uger siden fra La Liga-chefen Javier Tebas.

Derfor vil FC Barcelona gå "Andreas Christensen-vejen" til sommer, melder AS

Det betyder, at man til sommer særligt vil gå efter spillere, som kan hentes på fri transfer, ligesom Barcelona gjorde det sidste sommer med danskeren, Franck Kessie og Hector Bellerin. Derudover var man desperate efter at hente Cesar Azpilicueta, men det lykkedes ikke.

Her nævnes to konkrete navne, som er på Barcelonas "gratis-radar". 

Det er Manchester City-midtbanespilleren Ilkay Gundogan og Athletic-stopperen Inigo Martinez, som klubben vil arbejde på på at hente uden at betale en transfersum.

Barcelona forventer stadig at bruge penge, men det begrænser sig til to positioner; højre back og angriberpositionen. 

Her skulle det være Villarreal-backen Juan Foyth, som er på klubbens radar. Det samme er den brasilianske angriber Vitor Roque, der til daglig spiller i Athletico Paranaense. Prisen på disse to skulle angiveligt ligge på 100 millioner euro, men denne satser Barcelona på at forhandle ned.

Selv om klubben har kniven for struben på den økonomiske del, så kan man glæde sig over, at man har kurs mod det spanske mesterskab.