La Liga Oliver Okstrøm

Avis: Christensen bliver præsenteret først i Barca

Foto: Getty Images

Der er lagt op til, at den danske landsholdsprofil får sig en stor rolle i Barcelona.

Af Oliver Okstrøm

Det har længe efterhånden været en offentlig hemmelighed, at Chelseas Andreas Christensen rykker til Barcelona, når sæsonen er slut. Det er den ved at være, og det nærmer sig derfor en præsentation af danskeren i det spanske.

Det skriver den catalanske sportsavis Sport, som peger på, at Christensen vil være den første spiller sammen med Milans Franck Kessie, der bliver vist frem af nyindkøbene.

Begge spillere har kontraktudløb til sommer, hvor de altså skifter gratis. Det er dog endnu ikke offentliggjort, at de kommer, men det regner man altså meget med.

Det nåede at blive til 34 kampe for Andreas Christensen i Chelsea i denne sæson med i alt 2583 minutter. Her scorede han to gange og lagde op til et enkelt mål fra sin position som midterforsvarer.

I Barcelona regner man med, at det kan medføre, at både Lenglet, Mingueza og Umtiti forlader klubben, og derfor skal der en ny stamme på plads, som danskeren givetvis kommer til at spille en meget stor rolle i.

Føromtalte Kessie har lige vundet mesterskabet med Milan, hvor midtbanespilleren havde en stor del af æren.

I den seneste tid har Christensen siddet en del over - blandt andet i en FA Cup-finale - og det er et problem, som der har været længe. Læs mere om det her.