Video : Tipsbladet
La Liga

Avis: Holder døren på klem for 'AC'-afsked

FC Barcelona skal forvente at modtage store tilbud fra Premier League på Andreas Christensen.

Andreas Christensen storspiller i FC Barcelona, som han dog lige er vendt tilbage til med en skade.

Præstationerne gør ham også attraktiv for Premier League-klubber, og derfor skal FC Barcelona forvente bud til sommer fra England.

Den spanske sportsavis Sport skriver, at Andreas Christensens agent, Ilhan Gündogan, for nyligt holdte et møde med klubbens fodbolddirektør, Mateu Alemany, hvor han advarede dem mod bud fra England.

Avisen skriver, ligesom det også har været fremme tidligere, da der blev pustet til transferrygterne omkring danskeren, at FC Barcelona ikke har nogen intentioner om at sælge. De kan dog blive tvunget med deres økonomiske situation in mente.

Derfor vil FC Barcelona være lydhøre, hvis de modtager et bud, som de ikke kan sige nej til. I udgangspunktet er catalanernes transferplan hovedsageligt at komme af med deres overskudslager.

Det er meget sandsynligt, at man alligevel vil have brug for at skære sine omkostninger yderligere ned, og af den grund vil Mateu Alemany lytte til alle tilbud selv på nøglespillere som Andreas Christensen.

Danskeren har ikke selv planer om at forlade FC Barcelona, da han stortrives i Spanien. Nu venter der dog et par uger på sidelinjen, da han har pådraget sig en skade i venstre læg.

Efter 18 minutter af landskampen mod Finland måtte han lade sig udskifte, og nu er han tilbage i Barcelona for at slikke sårene. Danskeren har på det seneste bidt sig fast i startopstillingen, hvor han er startet klubbens seneste otte ligakampe.

Han er på kontrakt frem til sommeren 2026 efter skiftet på en fri transfer fra Chelsea i sommer.