• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Barcelonas hovedpine: Braithwaite blokerer skifte

Foto: Getty Images

Barcelona kan efterhånden kun få Martin Braithwaite ud, hvis de betaler ham de næste to års løn.

Af Oliver Okstrøm

Den danske Barcelona-angriber Martin Braithwaite har i dette transfervindue lignet en spiller, som er kommet tilovers i storklubben. I stedet for at søge andre veje, så har han dog valgt at blive hængende.

Dermed vil det være op til Barcelona at afbryde kontrakten og betale fuld kompensation for de to år, der er tilbage af kontrakten, hvis de vil af med ham. Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Det har tidligere været fremme, at klubben gerne har ville lave en aftale med Braithwaite, men det har danskeren altså ikke ville gå med til. Dermed efterlader det Barcelona desperate og med ovennævnte løsning som eneste løsning.

Det skyldes samtidig også, at Braithwaite efter sigende er fast besluttet på at blive, og derfor har han også sagt nej til at skifte klub nu her. Det er selvom cheftræner Xavi har haft et møde med ham, hvor det er blevet forklaret, at han ikke er en del af fremtidsudsigterne.

Offentligt har Xavi rost Braithwaite for sin arbejdsindsats og professionalisme, men danskeren passer ganske enkelt ikke ind i de planer, som der er for træneren.

Selv kom 31-årige Braithwaite til klubben i februar 2020 som en kortsigtet erstatning for en skadet Luis Suarez, hvor man dengang regnede med, at de hurtigt ville kunne sælge ham videre hurtigt, skriver sportsavisen. Derfor blev det angiveligt også danskeren, der blev valgt, og nu viser det sig, at det godt kan blive svært.

Barcelona har senest lavet et drastisk tiltag for at få Braithwaite videre. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.