• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Ole Hoffskov

Braithwaites krav: Stik mig 37 millioner, Barca

Foto: Getty Images

Hvis Martin Braithwaite skal ophæve sin kontrakt med FC Barcelona, vil han have fuld løn med sig ud af porten, skriver spansk avis.

Af Ole Hoffskov

Selv en blind person kan se, at Martin Braithwaite ikke er ønsket i FC Barcelona, og at den catalanske storklub hellere vil se danskerens hæl end hans tå.

Som alle andre klubber er Barcelona dog nødt til at respektere kontrakten, og på den står sort på hvidt, at Martin Braithwaite har en aftale frem til sommeren 2024.

Derfor kan den 31-årige offensivspiller med rette forlange et gyldent håndtryk af de store, hvis FC Barcelona ønsker at ophæve hans kontrakt, og det er lige præcis, hvad han gør, hvis man skal tro den spanske sportsavis Marca.

Avisen skriver, at Martin Braithwaite kræver at få hele sin løn med sig, hvis han skal forlade Barcelona i utide, og det svarer til et beløb på 37 millioner kroner. Det forlyder, at Braithwaite skaber store bekymringer i Barcelona-ledelsen med hans stejle krav. 

I kulissen meldes Mallcora interesseret i danskeren, som man må formode er nødsaget til at finde en ny klub i dette transfervindue, hvis han skal bevare chancen for at komme med til VM.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.