La Liga Oliver Okstrøm

Braithwaites problem: Usynlig for Xavi

Foto: Getty Images

Der er dog masser af ros for den tilgang, som danskeren har til sin situation i Barcelona.

Af Oliver Okstrøm

Det ser mere og mere ud til, at Martin Braithwaite er på vej ud af Barcelona. Efter en skade på et halvt år, som han pådrog sig tidligt på sæsonen, har han ikke haft nemt ved at komme på banen for storklubben.

Det havde også meget at gøre med, at der blev hentet massivt ind på hans position i januars transfervindue, I det hele taget er det svært for ham, skriver den catalanske sportsavis Sport.

- Han er praktisk talt usynlig for Xavi, som har foretrukket Luuk de Jong som sin plan C, skriver avisen og henviser til Aubameyang og Memphis som de foretrukne valg til angrebet.

Martin Braithwaite hører derfor til en stor bunke af spillere, som kan være på vej ud, og der bliver som også tidligere bemærket, at hvis danskeren gerne vil med til VM i Qatar til november, så vil det kræve spilletid.

I løbet af dette forår har han da også set sin plads på landsholdet ryge, fordi han ikke længere får det store med spilletid for sit klubhold.

Det skal dog også med, at Braithwaite bestemt ikke er en spiller, som de har problemer med i Barcelona.

- Martin Braithwaite er nok den mindst frygtede i den tekniske stab. Danskeren har vist stor professionalisme på alle tidspunkter, og han er en af dem, som giver allermest til træning, beskrives indsatsen.

Interessen for ham skulle både være der i La Liga og Premier League. Men nu også Serie A. Læs mere om det her.