Foto: Getty Images
La Liga

Christensen med vild oplevelse: Det var kaotisk

Andreas Christensen var ude for en ret uvant oplevelse i forbindelse med opgøret mod Atletico Madrid.

FC Barcelona vandt i weekenden med 1-0 over Atletico Madrid, og her var det en kamp, hvor den danske landsholdsspiller Andreas Christensen spillede hele kampen. Det var dog ikke planen fra begyndelsen af.

I stedet skulle han være begyndt på bænken, men en skade til Iñigo Martinez kort før fik Christensen på banen. I et interview med spanske Movistar fortæller danskeren om, hvordan han oplevede det.

- Det var forvirrende, jeg nåede ikke at varme op. Jeg kom ind i omklædningsrummet, hørte mit navn og tog trøjen på før hætten. Det var lidt kaotisk, siger han og fortsætter:

- Det tog mig omkring 20 minutters spil at varme lidt op, og derfra følte jeg mig godt tilpas. Men de første 20 minutter var lidt opvarmning for mig, lyder det fra Andreas Christensen om sine forberedelser til kampen.

Skaden til Martinez ser desuden ud til at være en, som holder ham ude i tre uger, og dermed er der gode muligheder for en del spilletid for den danske landsholdsspiller, som ellers har haft en del udfordringer med at få minutter sammelignet med sidste sæson.

I opgøret fik Christensen også vist sine evner godt frem, da han fik standset en friløber undervejs.

Den store mængde af tid på bænken har dog også medført, at der har været et møde mellem Barcelona-ledelsen og AC's agent. Læs mere om det her.