La Liga Lars Gram-Hanssen

Dansk ekspert revser Atlético: Mangel på format

Foto: Getty Images

Morten Bruun er bestemt ikke imponeret over Atlético Madrids manglende vilje til at hylde Real Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Real Madrid sikrede sig det spanske mesterskab i weekenden, men Carlo Ancelottis mandskab får ikke nogen æresport, når de på søndag træder ind på Wanda Metropolitano til udekampen mod naboerne fra Atlético Madrid. 

Atlético Madrid har således meldt ud, at de ikke har tænkt sig at følge traditionen med at hylde det hold, der har vundet mesterskabet.

Og det er en udmelding, der bestemt ikke høster ros fra TV2 Sport-eksperten Morten Bruun. I TV2-programmet 'Kant' argumenterede Peter Graulund indledningsvist for, at han nok heller ikke ville have givet sine værste rivaler en æresport, hvis han stod i samme situation.

Herefter blev Morten Bruun spurgt, om han i et sådant scenarie ville have hevet Graulund ind på banen, hvis han havde været Graulunds træner. 

- Det kunne godt have været en krig, som jeg ville have taget. For så ville jeg have sagt til Peter: 'Hvis du ikke er bedre, så må du jo stå der og hylde de andre. Jeg har skrevet kontrakt med dig for at vi kunne blive mestre, men nu er de andre blevet mestre. Og så må du bare stille dig op og anerkende, at det, du selv lavede, ikke var lige så godt som det, de andre lavede.' Jeg er i oprør over, at Atlético Madrid ikke viser det format, der skal til i den her situation, lød svaret fra Morten Bruun. 

Atlético Madrid argumenterede i deres udmelding for, at en æresport for Real Madrids spillere vil have en snert af ydmygelse over sig, hvorfor man ikke vil følge traditionen.