Video : Tipsbladet
La Liga

Xabi Alonso drømmer om denne storklub

Xabi Alonso annoncerede for nyligt, at han også er træner i Bayer Leverkusen i næste sæson på trods af interesse fra både Liverpool og FC Barcelona.

Det var ikke fordi, at Xabi Alonso manglede kort på hånden, da han for nyligt annoncerede, at han ville fortsætte som cheftræner i Bayer Leverkusen. 

Det lignede nemlig længe en tvekamp mellem FC Barcelona og Bayern München i jagten på at sikre sig den spanske succestræner, der på overraskende vis har kurs mod det tyske mesterskab. 

Nu mener det spanske medie Relevo at vide årsagen bag, at Xabi Alonso afviste de to giganter for i stedet at tage en sæson mere i Leverkusen.

Han venter nemlig på Real Madrid. 

Ifølge Relevo er de fleste spillere i den spanske kongeklub af den overbevisning, at Xabi Alonso drømmer om at træne Real Madrid, hvorfor han vil vente på sin chance til at overtage roret efter den nuværende træner Carlo Ancelotti. 

The Athletic skriver da også, at Liverpool har opgivet alt håb om at hente Alonso, da man i stedet har valgt at kigge mod Portugal, hvor Ruben Amorin i øjeblikket er i gang med en stor sæson med Morten Hjulmands Sporting Lisabon. 

I FC Barcelona har man stadig et desperat håb om at holde på Xavi, selvom han allerede han annonceret, at han stopper som træner efter indeværende sæson. 

Xabi Alonsos kontrakt med Bayer Leverkusen løber frem til sommeren 2026, men hvis han fortsætter med at levere de resultater, som han har vist i denne sæson, kan Bundesligaens førerhold næppe holde på ham så længe.