Dolberg roses til skyerne: Sevillas bedste mand

Kasper Dolberg viste sig godt frem i lørdagens nederlag til Atlético Madrid, hvor den danske lejesvend spillede fra start til slut.

Sevilla tabte lørdag med 2-0 til Atlético Madrid, men Kasper Dolberg kan holde hovedet højt efter hjemmebanenederlaget.

Den danske landsholdsangriber, der spillede sin første kamp fra start for Sevilla, var således hjemmeholdets bedste mand i opgøret imod Atlético Madrid. Sådan lød det i hvert fald fra TV 2 SPORT-ekspert Jonas Hebo i pausen af lørdagens opgør.

- Kasper Dolberg har været Sevillas bedste mand. Han har et ekstremt godt ryk efter otte minutter, sagde Jonas Hebo i pausen af kampen. Han er over dem hele tiden. Det var faktisk også det, han var rigtig god til mod Frankrig. Han erobrer bolde og får nogle frispark, så det har været en fornøjelse at se Kasper Dolberg, lød det således fra Jonas Hebo.

Kasper Dolberg endte med at spille hele kampen, og i slutfasen fik danskeren også ros af TV 2-kommentatoren Morten Bisgaard, der fremhævede Dolberg som en af Sevillas bedste, selvom lejesvenden fra Nice var mindre synlig i anden halvleg.

Efter nederlaget til Atlético Madrid er der desuden rygter om, at Kasper Dolberg og Thomas Delaney måske snart skal have ny cheftræner. Det kan du læse mere om HER.