Video : Tipsbladet
La Liga

Før skæbnekamp: Jeg vil score det afgørende mål

Martin Braithwaite vil score det afgørende mål mod Real Oviedo, der kan sikre Espanyol en plads i La Liga.

Intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget.

Kasper Hjulmand så bort fra Martin Braithwaite, da Danmarks EM-trup skulle udtages, men det glæder man sig formentligt over i Espanyol, der i stedet har den danske topscorer til rådighed i den afgørende kamp om at sikre oprykning til La Liga mod Real Oviedo. 

Espanyol kvalificerede sig via en fjerdeplads til playoff til playoff til at rykke op i La Liga. Her tabte man første opgør med 0-1 mod Real Oviedo, men har stadig muligheden for at sikre oprykning, hvis man vender nederlag til sejr i returkampen. I netop den kamp har danske Martin Braithwaite da også et særligt ønske. 

- Selvfølgelig vil jeg gerne score oprykningsmålet. Jeg vil altid gerne score, men det er ikke vigtigt, hvem der scorer. Det vigtige er at rykke op. Holdet gør det godt. Vi skal score et mål, så det er ikke så kompliceret, siger den tidligere FC Barcelona-dansker til La Vanguardia.

Braithwaite og co. tabte den første af de to opgør med 0-1 på udebane, men danskeren har bestemt ikke givet op på at opnå videre avancerement til La Liga. 

- Kampen vil være anderledes, fordi hjemme er vi altid gode. Der bliver en vanvittig stemning, og det kommer til at hjælpe os meget. Oviedo kommer til at mærke presset, og det vil være nøglen. Vi er nødt til at takke for deres støtte med handlinger på banen, afsluttede danskeren. 

Opgøret mellem Espanyol og Real Oviedo fløjtes i gang på søndag klokken 18:30.