Video : Tipsbladet
La Liga

Thomas Frank hylder Dovbyk: Man ved aldrig

Han afviser dog, at Brentford skulle være ude efter ham.

Mens Premier League er gået på sommerpause, så har den danske Brentford-cheftræner Thomas Frank fået sig en tjans på engelske BBC som ekspert i deres EM-dækning. I den rolle har han senest talt om den tidligere FC Midtjylland-angriber Artem Dovbyk i forbindelse med Ukraines kamp mod Rumænien.

Det kommer også efter, at ukraineren er blevet rygtet til blandt andet Arsenal, og det er nok ikke kun dem, som har opdaget Girona-målmaskinen, fortæller Frank.

- Der er mange klubber, der kigger på ham. Det tvivler jeg ikke på. Jeg kan også se ham i Premier League i fremtiden. Jeg kan godt lide hans venstre fod - den er virkelig, virkelig god, siger Frank.

Når det kommer til Brentfords muligheder for at få fingrene i Dovbyk, så afviser den danske træner det.

- Man ved aldrig, men nej, det tror jeg ikke. Jeg synes, vi har en ret god angriber i Ivan Toney, lyder det fra Thomas Frank.

I den netop overståede sæson blev Artem Dovbyk topscorer i La Liga i sit første år i klubben, hvor det blev til 24 mål, der var særdeles medvirkende til, at Girona endte på tredjepladsen i turneringen.

Det seneste rygte om Arsenal er fra Diari de Girona, som mener at vide, at London-klubben har budt svimlende 370 millioner kroner for ham.

FC Midtjylland har sikret sig en videresalgsklausul på ham, som betyder, at de skal have 30 procent af prisen. Det vil være 111 millioner kroner, som vil være på vej til den jyske hede, hvis det bliver til sådan et salg for Girona.