• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Giver Braithwaite og Co budskab efter trænerfyring

Foto: Getty Images

Espanyol har brugt søndag og mandag på at skifte ud på cheftræner-posten.

Af Oliver Okstrøm

Der sker noget for den danske angriber Martin Braithwaite for tiden i hans klub Espanyol. Søndag blev Luis Garcia fyret fra jobbet som cheftræner efter det uafgjorte resultat mod Eibar, hvorefter Luis Miguel Ramis mandag ved frokosttid er blevet præsenteret som ny mand i rollen i klubben.

I forbindelse med præsentationen fik Espanyol-sportsdirektør Fran Garagarza sendt en klar besked til klubbens spillere. Det skriver den catalanske sportsavis Mundo Deportivo.

Her pegede han på, at de var nødt til at tage beslutningen for at tage et skridt mod forandring, men så var der også en hilsen til blandt andet spillerne, som tæller den danske angriber.

- Vi fortsætter med beskeden om, at vi skal alle ro sammen i samme retning, og at der kommer bølger. Og der er bølger, som påvirker os alle, inklusive mig, fordi jeg er involveret i det. Hverken projektet, sværhedsgraden eller budskabet ændrer sig, fortæller Espanyol-sportsdirektøren.

Endvidere peger han på, at han tror meget på stabilitet i klubben, som har haft 12 cheftrænere i de seneste otte år.

Derudover bliver det understreget, at det ikke alene handlede om resultatet af kampen mod Eibar, at det blev til en fyring for Luis Garcia. I den seneste tid har de også tabt tre af de seneste fem kampe, som er begyndt at sætte deres chancer for oprykning lidt i fare, da de nu er på femtepladsen, som giver adgang til playoff-kampe.

Fyringen af Garcia er tilmed blev omtalt som en, der kom over WhatsApp, men det nægter Garagarza.

- Det er ikke rigtigt, og det er derfor jeg giver dig min telefon nu, så du kan tjekke det, lød det fra sportsdirektøren om spørgsmålet.

Selv er Martin Braithwaite blevet hyldet på det seneste. Læs mere om det her.