• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Efter en bøvlet sæson: God melding om Christensen

Foto: Getty Images

Andreas Christensen har bøvlet med ubehag i denne sæson for Barcelona.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen spillede i sidste sæson en stor rolle for Barcelona, da de vandt mesterskabet. I denne sæson er det ikke blevet til helt den samme mængde spilletid.

I weekenden sad han eksempelvis på bænken i hele opgøret mod Real Sociedad, og i en artikel i den catalanske sportsavis Sport bliver der peget på det 'handicap', som midterforsvareren løber rundt med i denne sæson.

Her bliver der peget på, at han har spillet med noget ubehag. Det er også noget, som han selv har været ude og fortælle om. Dog bliver der nu slået fast, at han har arbejdet så meget på sin fysik, at han snart er på 100 procent igen.

Det har i denne sæson betydet, at han er faldet en del ned i hakkeordenen blandt forsvarsspillerne i klubben, hvor både Iñigo Martinez, Ronald Araujo og Jules Koundé har set ud til at være foran ham.

Selvtilliden har dog ikke ændret for for Christensen, forlyder det, og han skulle være overbevist om, at han kan konkurrere med de førnævnte om startpladser i Barcelonas kampe - og han kommer ikke til at give op.

- Han vil være ligeså vigtig, som han var i sidste sæson, skriver den Barcelona-baserede sportsavis.

Forholdet til cheftræner Xavi skulle også være på samme niveau som i sidste sæson, og Andreas Christensen er efter sigende ikke det mindste interesseret i at høre på tilbud fra andre klubber.