Video : Tipsbladet
La Liga

Håber på Barca-skifte: Vil ikke til andre klubber

Joao Cancelo er som udgangspunkt kun på lånt tid i Barcelona, men portugiseren er desperat for at gøre opholdet i den catalanske hovedstad permanent.

Det går noget bedre for Manchester City, end det gør for FC Barcelona.

Alligevel føler Joao Cancelo sig bedre tilpas under Xavi, end han gjorde under Pep Guardiola. I hvert fald vil portugiseren nødigt tilbage til de forsvarende engelske mestre, da han langt hellere vil blive i den spanske storklub. 

- Jeg ved ingenting om min fremtid, men jeg ved helt sikkert, at jeg gerne vil blive her (I FC Barcelona, red). Jeg voksede op med at se Ronaldinho og han er mit idol. Jeg er stolt af at bære denne trøje, og der er ikke andre klubber, jeg vil skifte til, lyder det fra Cancelo til Gazzetta dello Sport. 

Joao Cancelo har da også været vant til at begå sig på nogle af verdens allerstørste adresser. Udover FC Barcelona og Manchester City har den 29-årige back også repræsenteret klubber som Inter, Juventus og Bayern München i løbet af sin karriere. 

- Jeg har været heldig nok til udelukkende at spille for store hold. Jeg er stolt af min karriere, fordi jeg er ikke blevet givet noget som helst. Alt jeg har opnået har været ved hårdt arbejde. 

I indeværende sæson står Cancelo noteret for 31 kampe med tre mål og fire assister til følge for Barcelona i alle turneringer.