Video : Tipsbladet
La Liga

FCM må godte sig: Atletico vil have Dovbyk

I den spanske hovedstad er de Artem Dovbyk allerede sendt et bud efter ukraineren.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Artem Dovbyk har været helt forrygende for den spanske klub Girona i denne sæson, hvor han er blevet topscorer i La Liga med 24 kasser. Nu står han højt på Atletico Madrids indkøbsliste.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Allerede nu har Atletico efter sigende taget en række skridt mod at hente den ukrainske målmaskine, som tæller, at de har taget kontakt til Dovbyks folk, ligesom der er blevet sendt et indledende bud på 185 millioner kroner.

Det bud er allerede blevet klart afvist med forklaring om, at angriberen spiller en nøglerolle på Girona-mandskabet, og at de klubber, som må være interesseret i ham må komme op med nogle større bud.

Frikøbsklausulen på ham er dog på lige knap 300 millioner kroner, så der er en grænse, og førnævnte avis mener, at det vil være muligt at forhandle sig frem til en pris på mellem 225 millioner kroner og 260 millioner kroner.

Endvidere forlyder det, at Atletico Madrids sportsdirektør Andrea Berta ved, at Dovbyks agent er i Madrid i denne uge, og det vil ikke være overraskende, hvis de skal mødes og finde frem til en løsning, så handlen ikke trækker ud.

Et stærkt EM af Dovbyk kan få prisen på til at vokse endnu mere.

Tilbage i Danmark sidder FCM-ledelsen givetvis og ser frem til, hvad der kommer ud af handlen, da de står til at få 30 procent af pengene.