• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Hylder Christensen: Barcelona kan ikke undvære ham

Foto: Getty Images

Barcelona har simpelthen brug for Andreas Christensens sikkerhed i forsvaret.

Af Oliver Okstrøm

FC Barcelona var tirsdag aften uden den danske landsholdsspiller Andreas Christensen i startopstillingen, da man mødte Mallorca på udebane i La Liga. Her gik det langt fra som ventet, da Barca kun fik 2-2 mod klubben fra ferieøen.

Ifølge den catalanske sportsavis Sport skal danskeren bare tilbage på banen igen.

Her er det særligt med blik på, at det ikke gik alt for godt med Iñigo Martinez i sin startdebut, hvor man ofte kunne se, at det var ham, som mallorcanerne havde det bedst med at overlade Barca-spillet til.

- Xavi startede Iñigo Martinez i Son Moix for første gang i denne sæson. Den baskiske midterforsvarer havde kun spillet femten minutter indtil nu, en imod Osasuna og fjorten mere imod Betis, så det var logisk, at han manglede rytme, skriver de og fortsætter:

- Forsvarsspilleren vil have brug for mere spilletid for at nå sit optimale niveau, selvom det sandsynligvis vil ske på en mere gradvis måde. Sikkerheden, som Christensen tilbyder, er stadig alt for vigtig at undvære. Den danske forsvarsspiller kombinerer også perfekt med Koundé og Araujo, lyder det fra Sport.

Det er blandt fem områder, som de mener, at cheftræner Xavi skal have besluttet sig om i forbindelse med den kommende kamp mod Sevilla. Heriblandt tæller spørgsmålet om, hvem der skal spille på midtbanen for dem.

Andreas Christensen havde spillet med i alle Barcelonas kampe i denne sæson forud for opgøret mod Mallorca.

Selv har han givet en af klubbens stortalenter godt med ros. Læs mere om det her.