• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

I overskud: Kæmpe VM-stjerne vil til Barcelona

Foto: Getty Images

Tredje gang kan blive lykkens gang for Barcelona.

Af Oliver Okstrøm

Under VM var Marokkos Hakim Ziyech en af slutrundens store oplevelser, da han var stærkt medvirkende til, at nordafrikanerne endte i semifinalen. Dog ser det ikke ud til at have fået Chelsea til at se mere hans vej. 

I stedet har de købt en række offensivspillere på det seneste, som blandt andet tæller Mykhaylo Mudryk. Karrieren lader dog ikke til at gå i stå af den grund, da Barcelona kan være en mulighed, skriver den catalanske sportsavis Sport.

Selv skulle Ziyech have tilbudt sig selv til den spanske storklub, og hvis interessen er gengældt, så vil det efter sigende være tredje gang, at Barca viser interesse i ham, hvor det altså ikke er gået de to foregående gange.

Første gange skulle have været, da marokkaneren havde storspillet i Ajax, hvor det endte med et skifte til Chelsea. Derefter var det for et år siden, hvor en lejeaftale skulle have været i tankerne.

Det er kun blevet til ni kampe i Premier League i denne sæson.

I det hele taget er Chelsea også ved at være nødsaget til at få solgt nogle af deres offensivspillere fra efter den omgang shop-amok, som klubben er i gang med for tiden. Det har overbooket pladserne i truppen, som man kun må have 25 i.

Newcastle skulle også være ude efter en række Chelsea-spillere. Læs mere om det her.