• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

- Jeg har aldrig set Messi græde så meget

Foto: Getty Images

Luis Suárez er stadig forundret over den behandling, som han og Lionel Messi blev udsat for i Barcelona.

Af Lars Gram-Hanssen

Luis Suárez og Lionel Messi udgjorde i mange sæsoner en frygtet duo i Barcelona, men begge stjerner endte med at forlade klubben på mindre harmonisk vis. 

Suárez blev således frosset ude og efterfølgende solgt til Atlético Madrid i 2020, mens økonomiske udfordringer sendte Lionel Messi til Paris Saint-Germain året efter. 

Og i et interview med ESPN har Suárez nu fortalt om det smertelige Barcelona-exit. 

- Det gjorde ondt, og vi led meget. Vi havde lige været igennem Champions League-exittet mod Bayern München, samt sagen med Leos fax [hvor Messi bad om at blive solgt, red.]. Det hele var meget kompliceret og smertefuldt. I første omgang på grund af de ting, der skete, men også på grund af den måde, vi blev behandlet, lyder det således fra Suárez. 

- Jeg mødte op til træning, og de gav mig besked på at træne alene. Jeg led meget, og jeg kom hjem og græd, på grund af den måde, de havde behandlet mig. Det sårede mig, og det var også en besked om, at de ønskede at isolere Leo. Vi kunne ikke gøre noget, han var underlagt klubben. I min tid i Barcelona havde jeg aldrig en sæson, hvor jeg scorede under 25 mål. Vi havde en dårlig tid.

- Leo led meget. Jeg har aldrig set Messi græde så meget, som jeg så i Barcelona. Det sårede ham. Jeg har altid haft den der usikkerhed i forhold til, hvorfor alt det her sket, men heldigvis blev jeg glad i Atlético Madrid. 

Luis Suárez skiftede i sommer tilbage til Nacional i hjemlandet, men flere spanske medier har reporteret, at uruguayaneren har kurs mod MLS efter VM.