Foto: Getty Images
La Liga

Mistede 96 mio: Tidligere Barca-spiller i retten

Der er tabt næsten 100 millioner kroner efter en dårlig investering.

Lønningerne i fodboldens verden er kun gået en vej igennem historien, og det er op. Alligevel lader det til, at spillere trods enorme millionlønninger kan ende med at ramme bunden fuldstændig økonomisk.

Det er sket for den tidligere Barcelona-spiller Arda Turan, der har mistet en stor del af sin formue. Det er sket ved, at han tilsyneladende har været et offer for at være blevet svindlet igennem en bank i Tyrkiet. Det skriver Mundo Deportivo.

Det skulle helt præcist have været bankdirektøren Secil Erzan, som skulle have rådgivet ham og peget på, at man ville tjene penge, hvis man investerede i en bestemet fond.

- Jeg gav mere end 13 millioner euro (96 millioner kroner red.) væk. Alle de penge og kræfter, jeg havde tjent. Årenes arbejde forsvandt pludselig, lød det fra Arda Turan i retten.

Udover ham har spillere som Fernando Muslera og Emre Belözoglu ligeledes tabt penge på den investering, og bankdirektøren har forsvaret sig med følgende ord.

- Igen irriterer det mig, at disse mennesker ikke ønsker mindre og vil have mere, siger Erzan med hentydning til det, som han påstår er falsk i de udtalelser, der er kommet fra de forurettede spillere.

Arda Turan spillede også for klubber som Atletico Madrid og Galatasaray i sin karriere.