Foto: Getty Images
La Liga

Kasper Dolberg får kritik: Han viste absolut intet

Flere spanske medier omtaler Kasper Dolbergs indhop mod Real Betis i ganske kritiske vendinger.

Kasper Dolberg har det svært i Sevilla for tiden. 

Efter fire ligakampe i træk på bænken fik den danske landsholdsstjerne søndag de sidste 12 minutter på banen i derbyet mellem Real Betis og Sevilla. 

Dolberg formåede bestemt ikke at få sat sit aftryk på kampen, hvor danskeren hverken kom til afslutninger eller var involveret i andre bemærkelsesværdige situationer. 

Efter opgøret, der endte 1-1 og bød på tre røde kort, har flere spanske medier kommenteret Dolbergs indhop. 

- Danskeren rørte ikke bolden i løbet af den tid, han var på banen, og han pressede dårligt nok Betis, når de skulle spille bolden frem. Han gav Sampaoli endnu en grund til ikke at bruge ham, skriver Estadio Deportivo eksempelvis. 

- Han viste absolut intet. Igen. Heller ikke overfor sine direkte rivaler i angrebet, skriver AS om Dolberg. 

- Sampaoli satte Dolberg ind for at udnytte indlæggene, men endnu engang formåede han ikke at positionere sig rigtigt, skriver Diario de Sevilla

Sevilla spillede med en mand i overtal i næsten hele anden halvleg, men danskerklubben måtte nøjes med det ene point, der efterlader den andalusiske klub på 17. pladsen i La Liga.

Efter slutfløjtet konstaterede cheftræner Jorge Sampaoli, at Sevilla-mandskabet ikke formåede at finde Rafa Mir, Kasper Dolberg og Youssef En-Nesyri i feltet.