• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Klubboss bekræfter: Dansk stjerne vil væk

Foto: Getty Images

I Galatasaray har klubbens vicebestyrelsesformand nu bekræftet, at Victor Nelsson har udtrykt et ønske om at forlade den tyrkiske storklub.

Af Lars Gram-Hanssen

Victor Nelsson er på det seneste blevet rygtet til Sevilla, og i Nelssons nuværende klub bekræfter man nu, at den danske landsholdsspiller ønsker at komme væk. 

Således siger Erden Timur, der er vicebestyrelsesformand i Galatasaray, nu, at Victor Nelsson har meddelt Istanbul-klubben sit ønske om at blive solgt. 

- Der er tilbud på Victor Nelsson. Vi ønsker at beholde ham. Vores planer er selvfølgelig klare. Vi har også undersøgt mulighederne, hvad angår midterforsvarere. Jeg har også talt med Nelsson. Han sagde, at han har drømme, og at han ønsker at tage afsted, lyder det således, ifølge Tümspor, fra Erden Timur. 

I interviewet bekræfter Timur endvidere, at Galatasaray arbejder på at hente den tidligere Manchester United- og Barcelona-stjerne Alexis Sanchez. 

Ifølge Tipsbladets oplysninger er et Sevilla-skifte en reel mulighed for Victor Nelsson, men et højt prisskilt komplicerer i øjeblikket situationen. Det kan du læse mere om HER.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.