• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Nelsson-kæmpetransfer: Svært men ikke umuligt

Foto: Getty Images

Sevilla vil gerne købe Victor Nelsson af Galatasaray, men et stort prisskilt giver en svær situation for den spanske topklub og danskeren, der i Sydspanien kan spille Champions League.

FC Barcelonas indkøbsfest har påvirket mangt og mange i Fodboldeuropa denne sommer, og Joan Laportas vovestykke kan også ende med at få stor betydning for Victor Nelssons karriere.

Barcelona købte Jules Koundé for næsen af Chelsea, og efter at have forhandlet med Thilo Kehrer i PSG forsøger nu at købe Victor Nelsson fri.

Ifølge Tipsbladets oplysninger afviste Galatasaray i sidste uge et tilbud fra Sevilla på Nelsson, der er langt fra det niveau, der nævnes i dag.

Nu er spørgsmålet, om parterne kan finde en pris, de begge kan leve med.

I Spanien er meldingen, at Sevilla ikke ligefrem bader i guld men skal bruge pengene fra Koundé til at dække huller i økonomien.

Og i Tyrkiet er økonomien ligeledes anstrengt, ligesom Nelsson er et vigtigt navn i den nye sæson efter at have været af de få, der klarede sig fornuftigt på vejen mod en katastrofal 13. plads i Süper Lig.

Den pris på 135-140 millioner kroner, der stammer fra Galatasaray, vurderes som urealistisk, selvom pengene givetvis ville lune i den tyrkiske millionby, hvor Galatasaray har været aktiv på transfermarkedet og blandt andet flirtet kraftigt med FC Midtjyllands Evander.

Så nu går spillet videre om en dygtig midtstopper, der skal være interesseret i udsigten til at spille Champions League.

Sevilla har denne sommer bogført salg for 600 millioner kroner alene for Jules Koundé (man skal dog lige have æje for, om Barcelona i sidste ende kan betale afdragene eller ej) og Diego Carlos, der blev købt af Johan Langes Aston Villa.

Klubben betalte 90 millioner kroner for midtstopperen Marcão, der var ingen andre end Victor Nelssons forsvarspartner i Galatasaray i sidste sæson.

De to andre nye folk Isco (Real Madrid) og Alex Telles (Manchester United) er kommet til Sevilla uden transferbetaling.

Galatasaray har hentet en lang række nye folk og sagt farvel til mange andre, og førnævnte Marcão er den eneste spiller, Galatasaray har fået et større beløb for.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.