• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Landstræner: Det klubskifte giver mening for Bale

Foto: Getty Images

Wales' landstræner Robert Page har nu udtalt sig om Gareth Bales klubfremtid.

Af Lars Gram-Hanssen

Det sker ikke så ofte, at en stjerne fra Real Madrid skifter til en klub i Championship. 

Men der er efterhånden mere og mere, der tyder på, at Gareth Bale til sommer rykker hjem til Cardiff, hvor Real Madrid-stjernen født og opvokset.

Cardiff Citys cheftræner har således allerede talt varmt om at hente Gareth Bale, og nu er det så Wales' landstræner Robert Page, der sætter Real Madrid-stjernen i forbindelse med Championship-klubben.

- Man kan sætte flueben i alle boksene [ved det skifte, red.]. I sidste ende er det op til Gareth og Cardiff City. Og jeg synes, at han gør det rette ved at sige 'lad os holde fuldt fokus på den 5. juni' [hvor Wales spiller VM-playoffkamp, red.] Lad os komme dertil først og tage den diskussion, lyder det således, ifølge Marca, fra Gareth Bale. 

- Vi kan fortsætte med at snakke og gætte om det, og dele vores holdninger, og det giver også mening. Det giver rigtig god mening [at skifte til Cardiff City, red.]. Han kan have sin base på et træningsanlæg, som han kender godt. I sidste ende må vi se, hvad der sker den 5. juni. Og efter den kamp bliver jeg nok en af de første, der stiller det spørgsmål. 

Cardiff City sluttede i denne sæson på 18. pladsen i Championship, men Robert Page vil Gareth Bale stadig være garanteret en plads i Wales' VM-trup, selvom han kommer til at spille på et lavere niveau.

Læs også: Agent bekræfter: Bales fremtid afhænger af én kamp