La Liga Oliver Okstrøm

Laver stadion-aftale: Real Madrid får milliarder

Foto: Getty Images

Der er voldsomt mange penge på vej til den spanske storklub.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid har torsdag offentliggjort en kæmpe aftale, som kommer til at kaste en stor pose penge ned i klubkassen. Det drejer sig om et samarbejde med investeringsfirmaet Sixth Street og oplevelses-firmaet Legends.

Her er der tale om en aftale, som giver dem over 2,6 milliarder kroner. Det skriver den spanske hovedstadsklub på dens hjemmeside.

Real Madrids del kommer med, at de skal lade Sixth Street bruge Santiago Bernabeu over de næste 20 år. Legends vil i den sammenhæng være dem, som kommer med erfaring og viden i forhold til at afholde store shows på stadions som Madrids.

Dette kommer endvidere mens Bernabeu er ved at blive ombygget, hvorfor man i sidste sæson kunne se Real Madrid spille deres kampe på deres træningsstadion i Valdebebas.

- Transformationen af Santiago Bernabeu vil være et vendepunkt i Real Madrids historie. Denne alliance med Sixth Street og Legends, som er verdensførende på deres områder, vil være fundementalt i forhold til at skabe unikke oplevelser, hvor der kan være forskellige events i de kommende år, lyder det fra klubbens side.

I denne sæson er de vendt tilbage, hvor det senest er blevet til et sikkert spansk mesterskab. De har tilmed også spillet sig i Champions League-finalen, hvor de skal møde Liverpool 28. maj.

En af oplevelserne på Bernabeu i den kommende sæson kan være Kylian Mbappe. Læs mere om det her.