Video : Tipsbladet
La Liga

Luka Modric har afvist helt særlig rolle

Luka Modric har kontraktudløb med Real Madrid efter sæsonen, og skulle han vælge at lægge støvlerne på hylden, så står klubben klar.

Luka Modric er en sand legende i Real Madrid, og kroaten har vundet det ene store trofæ efter det andet i de mange år, som han har repræsenteret storklubben. 

Alderen siger efterhånden 38 år, og kontrakten med Real Madrid udløber til sommer. Lige nu er fremtiden uvis for Modric: Fortsætter han karrieren, eller lægger han støvlerne på hylden? Det vides endnu ikke, men skulle midtbanespilleren vælge at lægge støvlerne på hylden, så står Real Madrid klar. 

Ifølge The Athletic har selveste Carlo Ancelotti, der er cheftræner i Real Madrid, tilbudt Modric at blive en del af hans trænerstab, hvis det viser sig, at han stopper karrieren til sommer. 

Et tydeligt bevis på hvor stor en stjerne Modric har hos den legendariske træner. I første omgang har Modric dog valgt at takke nej, vurderer The Athletic efter snakke med anonyme kilder. 

Det var dog ikke et klart nej, som Modric gav for to måneder siden, hvor tilbuddet landede på hans bord. Derfor kan det være, at han ombestemmer sig, når tiden nærmer sig. Inden da har Modric dog en klar ambition på at slutte sæsonen godt af med Real Madrid, ligesom han også skal spille EM tyil sommer med Kroatien. 

Han kom til Real Madrid i 2012, og siden er det blevet til 516 kampe for klubben.