Video : Tipsbladet
La Liga

Lukker helt i om Mbappé: Folk kan snakke

Carlo Ancelotti var ikke meget for at tale om de seneste rygter om, at Kylian Mbappé skulle være på vej til den spanske storklub.

Der bliver lukket helt i.

Rygterne har i den forgangne uge svirret, efter flere medier kunne fortælle, at Kylian Mbappé forlader PSG til sommer, og at han er på vej til Real Madrid.

Derfor var det naturligvis også et stort emne, da Carlo Ancelotti lørdag holdte pressemøde i forbindelse med den kommende kamp mod Rayo Vallecano.

Den italienske cheftræner var dog ikke meget for at tale om PSG-franskmanden.

- Jeg har set og hørt historierne. Jeg kan godt forstå, det er jeres foretrukne samtaleemne i dag, men det er ikke vores. Vi skal have sluttet sæsonen godt af.

Der har også været meldinger om, at Real Madrid-præsident Florentino Perez allerede skulle have meddelt truppen, at Mbappé kommer til sommer, men det vil Ancelotti heller ikke kommentere.

- Vi har snakket om kampen i omklædningsrummet, for vi ved, der venter en vigtig kamp for sæsonen.

- Folk kan snakke, og jeg kan godt forstå det, men sæsonen skal sluttes godt af med titler. Der er masser af tid til at tænke på næste sæson, fortæller Ancelotti ifølge Marca.

Hverken Real Madrid, PSG eller Mbappé har selv bekræftet noget om franskmandens fremtid, men det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at Mbappé har flirtet med den spanske storklub længe.

Mbappé har kontraktudløb til sommer, og han kan derfor forhandle med Real Madrid allerede nu, hvis han vil.