La Liga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Barcelona byder 300 mio. på superstjerne

Foto: Getty Images

Klubben vil ikke sælge ham, mens han gerne selv vil prøve noget nyt. Nu er det første bud så landet fra FC Barcelona.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Knap 300 millioner kroner har FC Barcelona budt på Robert Lewandowski, skriver Sky Sports.

Det er til trods for, at Bayern München ingen intentioner har om at sælge deres målmaskine denne sommer, selvom han blot har et år tilbage af sin aftale med sydtyskerne.

- Vi ville være dumme, hvis vi solgte en spiller, der scorer 30 til 40 mål hver sæson. Han har en kontrakt til 2023, og vi vil helt sikker have ham i en sæson mere, sagde administrerende direktør Oliver Kahn til Amazon Prime tilbage i april.

Robert Lewandowski skulle selv have gjort det klart overfor Bayern München, at han ikke vil forlænge sin aftale og gerne vil prøve noget nyt denne sommer, men det ønske har tyskerne ikke i sinde at indfri.

Bayern München har heller ikke fortalt angriberens lejr, hvor mange penge der skal til før de vil lade ham gå. Barcelonas bud på 300 millioner er angiveligt for lidt ifølge Sky Sports nyhedsredaktør Kaveh Solhekol.

Med Sadio Mané i folden og polakkens mangeårige tro tjeneste in mente, så skulle man ellers mene, at han havde tjent Bayern München nok til at få sit ønske om et skifte til FC Barcelona indfriet, men alt tyder altså lige nu på, at han må blive kontraktlængden ud.

Han har spillet i Bayern München siden 2014, hvor han blandt mange andre trofæer har hjulpet dem til otte tyske mesterskaber. 344 fuldtræffere har han også leveret for de tyske mestre.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.