• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Medie: Madrid lader stjerne gå - Liverpool lurer

Foto: Getty Images

Ifølge det spanske medie Cope har Real Madrid besluttet at sige farvel til Marco Asensio. Enten via et salg denne sommer eller på en fri transfer næste sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Marco Asensio kan have spillet sin sidste kamp i Real Madrid-trøjen. 

Sådan lyder det nu fra det spanske medie Cope, der skriver, at Champions League-vinderne har besluttet, at de ikke vil tilbyde en ny kontrakt til Marco Asensio, der har kontraktudløb næste sommer. 

Marco Asensio spillede 42 kampe for Real Madrid i sidste sæson, men startede på bænken i omtrent halvdelen af disse kampe. Spanieren spillede heller ikke nogen betydningsfuld rolle i madrilenernes Champions League-triumf, og sad blandt andet på bænken i hele finalen. 

Det mislykkede forsøg på at hente Kylian Mbappé så ud til at åbne muligheder op for Asensio, men ifølge Cope har Real Madrid altså valgt ikke at forlænge med kantspilleren, der har spillet 235 kampe for klubben. Et salg kan derfor komme på tale denne sommer, forlyder det.

Ifølge Cope har Marco Asensio i de seneste uger således valgt at lytte til tilbud fra andre klubber. Asensio har tilbud på hånden fra Liverpool og AC Milan, lyder det fra Cope. Asensio har selv bekræftet, at han leder efter en rolle som mere fast starter.

- Det er noget, jeg leder efter. Noget, jeg ønsker i de kommende år. Den selvtillid og regelmæssighed er vigtig. I denne sæson havde jeg det i et stykke tid i Real Madrid, men jeg vil have det igennem hele sæsonen, har den 26-årige spanier således udtalt. 

I Liverpool får man måske snart brug for en ny højre kantspiller, idet Mohamed Salahs kontrakt udløber i 2023. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.